kimipsenjonsson

Alla inlägg under december 2010

Av Kim - 13 december 2010 20:51

Nu står degen och jäser, bakar nämligen solros bröd:) Får se om de smakar gott! Passa på att baka när lilleman somna;) han lär tycka de e dö gott till frukost iaf:)


Pröva även ett nytt recept idag, pastawook med korv och majs:) Lätt och gott!Sånt gillar vi! Skrier gärna receptet om någon vill pröva de en dag:)


Blir att fixa till mina bröd ( haha de lät kul! ) sen blir de att kolla hollywood fruar, ingen måndag utan det:)


Blev bara en snabbis nu men återkommer imorgon kanske med lite bilder med:)


Love/ K 

Av Kim - 13 december 2010 13:33

... lite tid över åt bloggen! Nu är 1 av 3rum som har furu tak färdig målat, jäkla vilken tid de kan ta! Men blir ju bra eller bättre iaf när de blir färdigt.


Lite väggord har jag även fått upp, kommer en bild sen:) Finns väl inget finare än att mötas av ett väggord:) får sån härlig känsla när man läser dom! Hemmet blir genast lite personligare.


Kim och Pontus och lilla Bus var här igår och åt middag:) Jätte trevligt, fick världens finaste ljuspyramid och en Välkommen toffel med massa gästtofflor i, blir super bra här eftersom golvet är inte de varmaste, eller så är de jag som är gnällig;) Dom åkte runt 22.00 sen blev de sängen, icke klokt så trött man blir när man håller på hela tiden.


Blir att sy ett skydd för bakdörren så att de inte drar så kallt in:) Ätnligen så ska min symaskin och allt annat pyssel få stå uppe:)


Nu vakna lill skiten så skriver mer ikväll:)


Kramkalas<3

Av Kim - 8 december 2010 21:19

skoja inte vad trött denna svensken är idag! Och ont i axlarna så de står härliga till! Måla måla och åter måla, det är vad jag har gjort de sista dagarna, furu ska bli vitt och inget annat!;) Så då får man betala priset för det = en sliten mamma!


Imorgon blir de städning och även målning! haha jäkla skit, varför sätter man sånt trams på väggen! suck! skönt att man iaf får lov att göra som man vill, de gillas skarpt! Nytt köksbord skulle jag gärna vilja ha, något ni har?


Har väl inte gjort så mycket annat, var två barnsmamma i förrgår:) Kim skulle göra sig fin i håret så Bus fick leka med mig och Mio sålänge:) Inte van vid att ha en liten flicka hos mig ju:) Görs gärna om!


Nej fy vad jag är trött, ska se om jag hittar lite fler väggord. Vi hörs mer imorgon. God natt<3

Av Kim - 5 december 2010 11:47

Hoppas att ni har myst imorse och tänt andra ljuset:) Det har jag och Mio gjort iaf, nu sover lill skiten middag:) Du är den bästa Mio!


Hade en trevlig kväll igår, mamma och dom gick vid halv tio sen plocka jag undan och kolla runt lite på internet sen somna jag gott, jäkligt grym på att somna själv numera:) Förr var jag livrädd men blir bättre! (stolt)


Idag så blir de väl inte så mycket annat än att vara hemma, snöar som bara den! helt vitt:) Får väl tvätta och sånt kul, ingen gör de åt mig;)


Återkommer med mer sen!


( Jag vill vara ditt allt, men blir nog inte så)

Av Kim - 2 december 2010 21:41

Ja då var symaskinen undan plockad och kuddarna på plats, blev ganska bra :) Men kom på att jag skulle ju tagit bild hur de blev i soffan men gör de imorgon så ni får nöja er med att bara se resultatet.


  

Före


  

Efter:)


XoXo Kim

Av Kim - 2 december 2010 13:03

            

Mössa                           Dregglis                   Tampongväska


Jag skulle lägga in bilden på Mio och hans nya pälsmössa men den vill inte som jag vill så jag la in lite på pyssel och annat:) Bilder är bara SÅ kul!!


  


Frästen, jag ska sy hundkläder haha! Min lilla loppa blir så våt och snöig i sånthär väder så vi ska fixa en regn/fleece overall till henne:) Kan väl bli ett roligt projekt;) Hon fryser ju den stackaren, hon e så liten<3


XoXo Kim

Av Kim - 2 december 2010 11:43

Ja de kan man väl säga att vi är, jag som då bor mitt emot stationen i Gärsnäs ser inte ens över till Norrmans som ligger på andra sidan haha snacka om att de snöar här! Men mys så länge som man håller sig inne iaf.


Mio har precis lagt sig för sin middags lur, vi har lekt och Mio har även badat:) Jag har just avnjutigt en kopp kaffe och lussebulle:) GOTT!

Tänkte även passa på att sy nya kuddfodral till småkuddarna i soffan, dom ska bli helt RÖDA:) Blir snyggt nu till jul med en röd ryamatta!

Lägger upp en bild sen så ni kan se hur de blev:)


Helgen närmar sig, vad händer då?

N ska på julbord med sitt jobb i Malmö och jag och Mio ska vara hemma, eller ja vi skulle egentligen på julbord med mamma & Robban men vågar inte boka något eftersom vädret är som det är, så vi tar ett julbord här hemma istället:) MYS! Längtar super!

Får kanske nycklarna till huset denna helgen så vi kan börja ta ut de saker som vi inte använder direkt. Mycket hänger på vädret också ju.


Vad ska ni göra ihelgen?


Kommer inlägg senare ikväll med:)





XoXo Kim




Av Kim - 1 december 2010 20:28

Kolla in, världens sötaste barnkök!


  

Bilden kommer ifrån http://styleroom.se


Presentation


Välkommna att följa mitt liv som mamma till min son Mio, 091003

Fråga mig, jag svarar:)

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Äldre inlägg

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards